Login FormClose

Ημερολόγιο

Μαίος
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Καταστατικό

Χρήσιμα Έγγραφα

Χαιρετισμός

 

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας.

Ο Σύλλογος Ελεύθερων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την καλλιέργεια και τη συνεχή βελτίωση της επιστημονικής και τεχνικής παιδείας των μελών αυτού, καθώς τη βελτίωση των συνθηκών και όρων άσκησης του επαγγέλματος τους. Ο Σύλλογος, μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπολοίπων θεσμοθετημένων οργάνων του, εκπροσωπεί τον κλάδο σε υπηρεσιακά συμβούλια και επιστημονικές/τεχνικές επιτροπές, παρεμβαίνει στα κοινωνικά ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με την τεχνική επιστήμη και συμμετέχει στους δημόσιους διαλόγους της πολιτείας για θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Μέσα από ποικίλες δράσεις επιδιώκεται η ανάπτυξη στα μέλη επιστημονικής και επαγγελματικής συνείδησης, η ανάπτυξη στενών δεσμών αλληλεγγύης μεταξύ των μελών και η διαρκής ενημέρωσή τους μέσω σεμιναρίων και σχετικών προγραμμάτων.

Η ιστοσελίδα αυτή στοχεύει στην πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, την ειδησιογραφία που αφορά τον κλάδο, καθώς και στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών του Συλλόγου. Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με τα μέλη και τους συναδέλφους μηχανικούς, ώστε η ιστοσελίδα του Συλλόγου να γίνει χρήσιμο εργαλείο και μέσο επικοινωνίας για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε το περιοδικό ενημερωτικό σημείωμα του Σ.Ε.Ε.Δ.Μ. Ν.Καρδίτσας

Δράσεις - Εκδηλώσεις

«ΕπιΣκέπτομαι τις γεύσεις του τόπου μου»

Εκδήλωση Γαστρονομίας

Σχέδιο Διατοπικής Συνεργασίας «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»

29 Μαρτίου 2015, 12.30 Αίθριο Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας

 

Εκδήλωση γαστρονομίας οργανώνεται στην Καρδίτσα την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 12.30 μ.μ. με τίτλο «Επισκέπτομαι τις γεύσεις του τόπου μου»,στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς και περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών από σεφ
  • Γευσιγνωσία
  • Έκθεση προϊόντων τοπικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών
  • Παραδοσιακή μουσική από ορχήστρα και χορωδία

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τις επιχειρήσεις, τους συνεταιρισμούς και τα ΤΕΙ, στο πλαίσιο των επταήμερων δράσεων «Επισκέπτομαι την Πόλη μου». Η εκδήλωση εντάσσεται στο Σχέδιο Διατοπικής Συνεργασίας «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» του Τοπικού Προγράμματος LEADER (Άξονας 4 του ΠΑΑ) στο οποίο συμμετέχει η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. μαζί με άλλες 19 Αναπτυξιακές Εταιρίες διαφόρων περιοχών της Ελλάδας όπου υλοποιούνται προγράμματα LEADER.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή της Μεσογειακής Διατροφής και ειδικότερα των γεύσεων και της γαστρονομικής κληρονομιάς του τόπου μας, στοιχεία άρρηκτα δεμένα με την αγροτική παραγωγή και τον πολιτισμό μας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και θα δοθεί η δυνατότητα στους συμπολίτες μας να δοκιμάσουν τα φαγητά και τις γεύσεις που θα παρουσιάσει ειδικός σεφ, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

12:30   Σύντομοι (δίλεπτοι) χαιρετισμοί  από:

·      Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο

·      Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο Β.

·      Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκο Φ.,

·      Πρόεδρο Επιμελητηρίου κ. Αντωνίου Η.,

·      Πρόεδρο ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. κ. Παπαλό Κ.,

·      Πρόεδρο Δικτύου Τροφίμων και Ποτών κ. Διδάγγελο Γ.

12:45   Παρουσίαση συνταγών από σεφ

·      ρεβιθοκεφτέδες,

·      σαλάτα οσπρίων (μαυρομάτικα φασόλια κλπ), συνημμένο

·      χορτόπιτα

13:10   Γευσιγνωσία των συνταγών καθώς και άλλων νηστήσιμων προϊόντων με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής (χορωδία του Κ.Ι.Λ.Ε. «Ο Απόλλων» και ορχήστρα).

ΕπιΣκέπτομαι την πόλη μου 2015

Ο Σ.Ε.Ε.Δ.Μ.Ν.Κ. υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας και του Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το επταήμερο δράσεων και εκδηλώσεων για την πόλη της Καρδίτσας με τίτλο «ΕπιΣκέπτομαι την πόλη μου 2015».

Περισσότερα...

35ωρο Σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας

Ξεκινάει άμεσα το 35ωρο επιμορφωτικό Σεμινάριο Τεχνικών Ασφαλείας για θέματα άσκησης καθηκόντων σε επιχειρήσεις Β’ κατηγορίας, που διοργανώνεται από το Σ.Ε.Ε.Δ.Μ.Ν.Κ. σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. Αφετηρία (πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Περισσότερα...

Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας

Ο Σ.Ε.Ε.Δ.Μ.Ν.Κ. ενημερώνει τα μέλη του και τους συναδέλφους μηχανικούς ότι διοργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β’ και Γ’ κατηγορίας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. Αφετηρία (πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Περισσότερα...